Search

«Fortnite»-konkurrent med 25 millioner nedlastinger på én uke - Nettavisen

Spillet har i løpet av sin første uke vokst langt fortere enn Fortnite gjorde.

Gratisspillet «Apex Legends» ble lansert mandag forrige uke. 72 timer senere hadde ti millioner lastet ned spillet, og tallet har økt til 25 millioner i løpet av uken etter lansering, skriver DN.no. Markedsverdien til utvikleren Electronic Arts har økt med seks milliarder dollar.

I løpet av de første to ukene etter «Fortnite»-lanseringen hadde spillet til sammenligning 10 millioner brukere, ifølge NRK.

Les også: 10 millioner skal ha samlet seg for å se historisk konsert

– Det er vanskelig å si hvor stort dette kommer til å bli. «Fortnite» var en revolusjon. Kanskje tidenes største revolusjon innenfor spillbransjen. Fremover kommer det til å bli en svær krig mellom utviklerne av spillene om å være mest populær, sier Sander Austad Dale (20), også kjent som «Randulle» på Youtube.

Han er en av flere som har tjent store penger Youtube-filmer av ham som spiller Epic Games' «Fortnite», som i likhet med nykommeren er et såkalt «Battle Royal»-spill. «Fortnite» har over 200 millioner brukere, ifølge DN og har dominert spillverdenen det siste året.

Ifølge avisen steg EAs aksje med 20 prosent fredag, etter et år med svake resultater og fallende aksjekurser.

Også Youtuber Elias «KimePlays» Rådlund har tro på EAs nye spill, og mener det er lurt av utviklerne å lage et spill rettet mot litt eldre brukere. Mens «Fortnite» har 12-årsgrense har «Apex Legends» 16-årsgrense.

– «Fortnite» kommer nok til å fortsette å være veldig populært, men «Apex Legends» kommer nok til å kapre en del spillere, spesielt fra Fornites eldre spillerbase. Det vil ikke lenger bare være en konge på tronen som trumfer alle, sier han til DN.

Les også: Fortnite har blitt et paradis for hvitvasking av penger

Les også: 90-tallsstjerne saksøker Fortnite

Let's block ads! (Why?)



via Vitenskap og teknologi - Siste - Google Nyheter http://bit.ly/2SMncoW
RSS Feed

If New feed item from http://ftr.fivefilters.org/makefulltextfeed.php?url=https%3A%2F%2Fnews.google.com%2Frss%2Ftopics%2FCAAqKAgKIiJDQkFTRXd


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email Applets.

IFTTT


Bagikan Berita Ini

0 Response to "«Fortnite»-konkurrent med 25 millioner nedlastinger på én uke - Nettavisen"

Post a Comment

Powered by Blogger.